Info zona je večeras na radiju!

20_11_2015 / 11:16h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjem izdanju Info zone na radiju otkrijte što je to Slikovnica od pidžame, saznajte više o 24-satnom crtanju stripa, poslušajte na čemu radi Hrvatsko-njemačko društvo i osvojite ulaznice za Beatslap.

U Info zonu na radiju stiže Ana-Marija Fabijanić, poznatija kao Ane Paška koja, uz gitaru i iznimnu maštu, slaže riječi i slike pa je tako nastala njena Slikovnica od pidžame. Ane će u našoj emisiji najaviti prezentaciju knjige i izložbu te će nam ispričati kako je nastala šarena poezija u raznim verzijama njenih pidžama.

Da nije samo Ane ljubiteljica crteža, pokazat će se ovoga vikenda, kada kreće još jedno nezaboravno 24-satno crtanje stripa pod (relativno) budnim okom i flomasterom Ivana Svaguše Svagija. Je li stvarno istina da preko pedeset mladih crta satima i satima? Što crtaju, što jedu, što piju, kako ostaju i ostaju li uopće budni? Što dalje s crtežima i čija je ovo ideja? Poslušajte Svagija u Info zoni na radiju i saznajte sve odgovore!

Sezona dobrih događanja u Kocki se zahuktala a trenutno je aktualan festival ulične umjetnosti Nema labavo za čiju završnu večer, pod nazivom Beatslap dijelimo ulaznice. Slušajte nas i nazovite 539 300.

Hrvatsko-njemačko društvo sve je aktivnije i sve kreativnije u događanjima koja priređuju i kojima bude interes, ali i nostalgiju među građanima. Saznajte što se sve sljedećih dana događa i zašto je izložba fotografija Nostalgična pobudila tolike emocije.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!