Info zona je večeras na radiju!

13_11_2015 / 13:27h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Info zona na radiju u večerašnjoj emisiji govori o Festivalu ulične umjetnosti Nema labavo, o projektu Ekonomsko-birotehničke škole iz Slavonskog Broda te o novoj cirkuskoj večeri u Judinom drvu za koju se dijele i ulaznice.

U večerašnjoj Info zoni na radiju u goste dolazi Saša Pocrnić, jedan od organizatora festivala ulične umjetnosti pod nazivom Nema labavo. U klubu Kocka i na platou Doma mladih održat će se od 18. do 22. studenog niz događanja: poznata imena street arta pokazat će svoje radove a publika će imati priliku poslušati sjajne koncerte. O imenima, idejama, radovima, cilju i svemu ostalom saznat ćete od Saše ako poslušate Info zonu na radiju.

Mnogi se učenici žale da im formalno obrazovanje ne nudi dovoljno prakse, a nakon završene srednje škole ili fakulteta ne znaju što im je točno raditi na radnom mjestu. Učenici, profesori i stručno osoblje srednje Ekonomsko-birotehničke škole iz Slavonskog Broda javljaju se u emisiju kako bi predstavili Youthpower - The Power of Tomorrow u slopu kojeg su napravili mnoštvo praktičnih aktivnosti.

Suvremeni cirkuski kolektiv ROOM 100 i Judino drvo organiziraju četvrti Judin cirkus - večer posvećenu suvremenoj cirkuskoj umjetnosti. Ovaj put predstavlja se OKIDOKI - cirkuski kolektiv koji čine tri akrobata svjetske klase. Isplanirajte subotu u Judinom drvu i osvojite ulaznice za predstavujavljanjem u Info zonu na radiju!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!