Info zona je večeras na radiju!

06_11_2015 / 13:44h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji Ana Božulić i Ante Ljubić govorit će o svojim putovanjima u Nepal i Indiju, Sara Pavić govorit će o splitskoj hip hop sceni. Marko Perčić predstavlja događanja u kocki, a najavit će se i program Info zone u studenom.

Indija i Nepal oduvijek privlače svojom jedinstvenošću velik broj putnika, bilo da traže čari netaknute prirode, novu dimenziju duhovnosti, avanturu ili kulturološki šok. Ljepota je, kažu, u oku promatrača, pa je tako i svaki doživljaj zemlje jedinstven i drugačiji, ovisno o doživljaju putnika. Kako su Ana Božulić i Ante Ljubić doživjeli Indiju i Nepal, ispričat će u večerašnjoj emisiji.

Hip hop scena sve više raste i jača u Splitu, a vole je mladi i mlađi. Jedna od velikih ljubiteljica plesa; hip-hopa, break dancea i mnogih drugih, aktivno radi na njenom osnaživanju i uspješno provodi razne plesne projekte, suardnje, festivale. U Info zonu na radiju ponovno stiže Sara Pavić i otkriva nam kako danas izgleda splitska hip hop scena.

Klub Kocka otvorio je još jednu zimsku sezonu sa šarenim i bogatim programom. Marko Perčić poznatiji pod nadimkom Sula skočit će večeras preko puta Kocke, do studija Radija Split kako bi najavio koncerte za ovaj i sljedeći vikend.

Uz zanimljive goste otkrivamo prepun program Info zone u studenom, stipendije Grada Splita i štošta drugo.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!