Info zona je večeras na radiju!

16_10_2015 / 14:17h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Info zona na radiju ugošćava četvero mladih iz BiH, Crne Gore i Mađarske koji će pričati o sličnosti i razlikama mladih u njihovoj zemlji. Javlja se i Ivan Bogdanović, Darko Čop predstavlja Okuse doma i dijele se ulaznice za teatar.

U večerašnju Info zonu na radiju dolaze četvero mladih, sudionici međunarodne edukacije MEDIAtion koja se održava u Info zoni. Jasmina Banjalučkić, Emir Kustura, Hunor Kiraly i Darko Savović pričat će o radu svojih organizacija, o problemima i potencijalima mladih unutar svoje zemlje te će zajedno pronaći sličnosti među mladima u Hrvatskoj, Bosni, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Povodom Međunarodnog dana Bijelog štapa Ivan Bogdanović, slijepi magistar povijesti i filozofije, poznat po pokretanju mnogih društvenih akcija, ispričat će kako je protekla još jedna akcija s Hajdukovcima koja se odvila na splitskom Sveučilištu. Poslušajte kako su se Hajdukovi i grači snašli u sportskim aktivnostima s povezom na očima.

U amfiteatru splitskog Doma mladih ponovno igra George Kaplan, predstava Playdrame koja je premijeru imala u rujnu. Tko je Kaplan, možete li se prepoznati u njemu, koga on predstavlja - saznajte odlaskom na predstavu ali prije toga - slušajte Info zonu na radiju jer dijelimo 2 ulaznice za subotnju predstavu!

Klub Ghetto od 17 sati ugostit će azilante koji će predstaviti svoja tradicionalna jela u čijopj pripremi pomažu korisnici Centra za beskućnike udruge MoSt a u Info zonu na radiju javit će se Darko Čop kako bi prenio dio doživljaja sa gastronomsko-kulturološkog showa Okusi doma.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!