Info zona je večeras na radiju!

09_10_2015 / 13:34h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Novo izdanje Info zone na radiju slušateljima odgovara na pitanje kako žive slijepi, najavljuje treking utrku Šoltanje i informiranje o Euraxessu na Sveučilištu u Splitu te dijeli ulaznice za predstavu Kako preživjeti zombi apokalipsu.

 U večerašnjoj Info zoni na radiju poslušajte izvještaj iz Vrgorca, gdje je za vrgoračke maturante održano zanimljivo interaktivno predavanje Kako žive slijepi?. Ivan Bogdanović odgovorio je na brojna pitanja srednjoškolaca vezana za različite izazove s kojima se suočava u svakodnevnom životu te posebice tijekom obrazovanja koje je uspješno prebrodio te stekao zvanje magistra.

Šoltanje 2015 naziv je treking utrke koja se 10. listopada održava na Šolti i koja je okupila velik broj zaljubljenika u sport i prirodu. Samu utrku i popratni program najavit će Sandra Kalebić iz udruge Buđenje koja organizira ovo događanje.

U ponedjeljak u Split stiže Euraxes autobus s ciljem informiranja istraživača o mogućnostima njihove mobilnosti. Tea Reić sa Sveučilišta u Splitu predstavit će raznovrsne aktivnosti koji će se održati tijekom ponedjeljka.

Info zona na radiju slušatelje vodi u kazalište, točnije u Gradsko kazalište mladih na izvedbu predstave Kako preživjeti zombi apokalipsu. Dijele se dvije ulaznice za izvedbu 10. listopada.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!