Info zona je večeras na radiju!

02_10_2015 / 13:50h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U novom izdanju Info zone na radiju govorit će se o društvenim igrama koje će se održavati subotom u Info zoni, o novom predavanju i projekciji filma Imaginacije i o izložbi pasa mješanaca L'Baštard.

U danima strke i ludnice ostaje malo vremena za hobije i zabavu. No, za ljubitelje igara dobra je vijest da ekipa FantaSTikona, konvencije fantastike, SF-a i igara, organizira i večeri modernih društvenih igara u Info zoni.  Marko Mlinar u večerašnjoj emisiji otkriva zašto prva večer igara, koja će se održati 3. listopada, miriše na horror.

U Info zoni na radiju Darijo Dunatov iz Imaginacije - splitskog društva sociologa najavljuje još jednu projekciju filma i predavanje u sklopu projekta Što je film bez sociologije. Ovaj put film je Oblak, a predavanje drži socijalni pedagog Toni Maglica. Tema koja ujedinjuje i film i predavanje jest nasilje među mladima.

Udruga Sehaliah već treću godinu za redom održava izložbu mješanaca - L'Baštard. Gdje možete dovesti svoje i doći pogledati druge mješance, koja je svrha izložbe, što se novo događa po pitanju zbrinjavanja i udomljavanja najboljih čovjekovih prijatelja, saznat će se u večerašnjoj emisiji.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radijskoj postaji HR Radio Split ili na linku!