Info zona je večeras na radiju!

25_09_2015 / 14:52h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji slušatelji mogu čuti dojmove Poljakinje Joanne o Splitu kao mjestu gdje odrađuje stručnu praksu, zatim najavu radionice stripa, Noći istraživača i nove sezone kluba Kocka.

U Info zonu na radiju stiže Joanna Jaroszewska, mlada Poljakinja koja je na stručnoj praksi u Splitu. Jednom erasmusovac, uvijek erasmusovac - ističe Joanna kao moto koji i živi - nakon Rijeke Erasmus ju je odveo u Zagreb, a zatim i u Split. Kako ona doživljava splitsko stanje uma, što joj se sviđa, a što joj se ne sviđa i zašto je super biti erasmusovac - poslušajte u emisiji!

Ivan Svaguša ne staje s radom, uvijek nešto novo sprema, traži inspiraciju, crta. Upravo sprema još jednu radionicu stripa u Info zoni, koja nije samo to. O čemu se radi ispričat će Svagi koji se javlja neposredno prije otvorenja jedne strip izložbe. 

Kiša je danas stala, što je odlična vijest ne samo za meteoropate već i za ljubitelje znanosti. Večeras kreće još jedna Noć istraživača u Splitu, u Marmontovoj ulici a što sve očekuje posjetitelje, otkrit će organizator Danijel Nejašmić.

U splitskoj Kocki počinje nova sezona, novi koncerti, kviz, iznenađenja i ludila, a Kocka slavi i 15. rođendan! Zašto se već sutra dobro nacrtati u Kocke reći će Luka Smolčić, predsjednik KUM-a.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!