Info zona je večeras na radiju!

18_09_2015 / 13:47h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U novom izdanju Info zone na radiju govorit će se o Zombijima, o izložbi studenata UMAS-a Pogledi, o GOOD Inicijativi te o kampanji Time to Move.

Novi ravnatelj Gradskog kazališta mladih gost je Info zone na radiju. Belmondo Miliša najavit će novu sezonu predstava u GKM-u, ispričati sve o zombijima koje s veseljem očekujemo. GKM upisuje i nove članove, stoga slušajte pozorno našu večerašnju emisiju.

Ljutnja, sreća, tuga, bijes, razočaranje - mnogo je raznih emocija a njihovih nijasni još i više. Ipak, nešto im je zajedničko - sve se čitaju u pogledu. Mario Jerić, Josip Perić i Karlo Jović različitim su tehnikama uspjeli uhvatiti nijanse emocija, odnosno uhvatiti Poglede. U Info zoni na radiju najavljuje se izložba portreta trojice studenata UMAS-a.

Građanski odgoj i obrazovanje tema je na kojoj se neprestano lome koplja. O važnosti, uvođenju, razvoju i planiranju građanskog odgoja i obrazovanja GOOD inicijativa zna mnogo i radi mnogo po tom pitanju. Ova je tema još jednom zainteresirala javnost, ovaj put u Splitu a o čemu se radi, detaljno će ispričati Martina Horvat.

Sve je više prilika za educiranje, dodatno obrazovanje, volonterstvo i avanturu za mlade, a sve to mogu dobiti i putujući! Sve o načinima i vrstama mobilnosti prezentirat će mladi mladima u sklopu kampanje Time to Move. Poslušajte večerašnju emisiju i saznajte kako se pokrenuiti.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na HR Radiju Split ili na linku!