Info zona je večeras na radiju!

04_09_2015 / 11:00h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Info zona se s ljetne pauze vratila na radio. A s njom stiže i mlada sociologinja koja će otkriti kako je volontirala na Tajlandu. Uz nju stiže još dvoje mladih sociologinja koji će otkriti što Mala škola sociologije sprema za novu sezonu.

Nakon ljetne pauze ekipa Info zone vraća se u studio svježa i odmorna kako bi vas ponovno informirala, educirala i zabavljala.

Ako je ovo ljeto proteklo u znaku planova i želja koji se nisu ostvarili te i dalje sanjate o nekoj dalekoj i egzotičnoj destinaciji, ne očajavajte. Zapravo, najljepše i jest otputovati u tople krajeve dok je doma zima. Skepticima koji odmahuju glavom na ovakvu informaciju jer smatraju da za takve zalogaje nikada neće imati dovoljno novaca, poruka - ne treba imati velike novce, samo pravu informaciju! Đeni Macan, mlada sociologinja kojoj su putovanja hrana za dušu i struku dolazi u Info zonu na radiju kako bi ispričala svoje iskustvo volontiranja na Tajlandu.Kako izgleda volonterski angažman na permakulturnoj farmi Happy healing home - saznajte u emisiji.

Iako Đeni nekad želi putovati bez tereta struke, odvojiti sociologiju od privatnog života često je nemoguće...Zašto i kako se sociologija isprepliće i upliće u sve sfere života, pa se tako uvukla i u našu emisiju, pojasnit će Zvonimir Parać i Tina Roglić iz udruge Imaginacija - splitsko društvo sociologa. Osim što će rasvijetliti sve nepoznanice o ovoj društvenoj znanosti, najavit će i sjajna događanja organizirana u sklopu Male škole sociologije.

Osim dobrih priča zanimljivih gostiju, čut ćete i nove prilike za mlade, najbolja događanja u gradu i odličnu glazbu!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!