Info zona je večeras na radiju!

17_07_2015 / 14:08h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Info zona na radiju u večerašnjem izdanju govori o prvoj splitskoj konvenciji fantastike FantaSTikon, sinjskom rock festivalu i Supetar Super Film Festivalu.

Večeras počinje FantaSTikon, prva konvencija fantastike, igre i znanstvene fantastike u Splitu a ekipa Info zone na radiju emitirat će atmosferu neposredno pred otvorenje i provjeriti jesu li se uistinu odazvali svi lokalni Trekkiji i Wookiji, vukodlaci, vještice i Alieni, Pokemoni, mali čarobnjaci i crveni zmajevi. Poslušajte Marka Mlinara koji poziva u svijet znanstvene fantastike.

Sinjski amaterski rock susret ponovno je tu, S.A.R.S. i S.K.U.P. su i ove godine nerazdvojni, a Sinj i ovaj vikend nezaobilazan. Poslušajte organizatore S.A.R.S.-a i saznajte koji su bendovi ove godine zaduženi za zagrijavanje atmosfere među publikom i za sinjsko rock ruho.

U Supetru na otoku Braču prava je gužva jer su i mladi i stari pohrlili na sedmo izdanje Supetar Super Film Festivala. Hrvoje Korbar u Info zoni na radiju otkrit će kako su prošle dosadašnje projekcije, kako teče organizacija te što se još može vidjeti na festivalu.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!