Info zona je večeras na radiju!

26_06_2015 / 14:02h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U Info zoni na radiju dijele se ulaznice za San Sustipanske noći i za festival Regius u Šibeniku, priča se o festivalu K.R.V. u Kaštelima te novoj predstavi amaterske skupine splitskog GKM-a.

San Sustipanske noći glazbena je manifestacija koja osvaja svojom lokacijom i sadržajem, a najokorjelije nihiliste pretvara u romantičare. Uz mirise bora i zvukove cvrčaka na dekici na travi ove će godine publika slušati Amiru Medunjanin i Jinxe. U goste nam dolazi organizator Danijel Nikola, začetnik ideje Sna a najsretniji slušatelji osvojit će ulaznice za Jinxe!

Dvodnevni kulturno-glazbeni festival u Šibeniku ponovno se sprema u organizaciji udruge P.A.R.K. Što nas sve čeka u petom izdanju festivala Regius koji se održava početkom srpnja ispričat će Igor Bergam, mladi Šibenčanin, već redovan gost u Info zoni na radiju, koji će slušateljima Info zone podjieliti ulaznice za Regius!

Trokut mladih Kaštela intenzivno radi na pripremama za K.R.V. - Kaštelanske rock večeri koje su vrhunska prilika za mlade demo bendove koji sviraju rock. Aktivna i ambiciozna ekipa iz Trokuta dolazi u goste predstaviti K.R.V. - ideju, cilj i rezultat te način na koji se mogu bendovi prijaviti i zasvirati pred kaštelanskom publikom u kolovozu.

Amaterska skupina Gradskog kazališta mladih Split sprema zahtjevnu i izazovnu predstavu - Gospoda Glembajevi. Otišli smo na njihovu probu vidjeti kako dišu, jesu li spremni za subotnju predstavu, s kojim su se poteškoćama nosili i kako su spremili djelo velikog Krleže, a njihove dojmove poslušajte u emisiji.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!