Info zona je večeras na radiju!

12_06_2015 / 13:29h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U Info zoni na radiju govorit će se o Školi održivosti, Brač Film Festivalu i novim predstavama Playdrame, a dijelit će se i dvije ulaznice za Playdraminu Barcelonu.

 Ljubitelji filma koji religiozno posjećuju aktualni Festival mediteranskog filma Split neće morati dugo čekati na još jedan filmski festival, koji će se održati na otoku. Bruno Mustić u Info zoni na radiju najavljuje Brač Film Festival, festival igranog filma na koji se za volontiranje prijavilo preko 700 mladih iz nekoliko različitih zemalja!

Škola održivosti naziv je ljetnog kampa koji u srpnju organizira Zelena akcija. Svi zainteresirani za temu istraživanja i eksploatacije nafte u Jadranskom moru imaju priliku potpuni besplatno sudjelovati na osmodnevnom kampu na otoku Šolti. Sven Janovski otkrit će tko sve može sudjelovati i kako se prijaviti za Školu održivosti.

Glumci Playdrame, bilo djeca, mladi ili odrasli, aktivno i vrijedno rade na novim predstavama čije su premijere upravo u tijeku. Poslušajte Elvisa Bošnjaka koji će najaviti nove predstave Playdrame i osvojite dvije ulaznice za Barcelonu, završni sat glumačkog studija u amfiteatru Doma mladih.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!