Info zona je večeras na radiju!

24_04_2015 / 09:32h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Iz Info zone na Šperunu u Info zonu na radiju stići će nekoliko sudionika s međunarodnog treninga PULSE, a govorit će se i o izložbi učenika splitske Škole likovnih umjetnosti, koja će se idući tjedan otvoriti u Info zoni.

Gotovo dvadeset mladih iz Hrvatske, Rumunjske, Italije, Španjolske i Norveške prije nekoliko dana stiglo je u Split kamo ih je privukao PULSE - međunarodni trening za youth workere koji se upravo održava u Info zoni. Mladi iz pet zemalja tijekom sedam dana edukacije razmijenit će iskustva u radu s drugim mladima, kao i naučiti sve o popularnoj USE-IT mapi.

Iz Info zone na Šperunu nekoliko će sudionika treninga prijeći u Info zonu na radiju, kako bi sa slušateljima podijelili sve utiske edukacije i Splita.

Ali - kao što reklama kaže - to nije sve. Deset učenika i učenica splitske Škole likovnih umjetnosti spremaju izložbu radova u Info zoni. Koliko danas, u poplavi slika kojima smo svakodnevno bombardirani, ima smisla istraživati temu portreta koja je prisutna u likovnim umjetnostima od davnih vremena, reći će Jelena i Marko.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!