Info zona je večeras na radiju!

27_02_2015 / 13:58h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Info zona u eter dovodi legendarni Kultur Shock, za čiji koncert i dijeli dvije ulaznice, a slijede Željko Špoljar - Književna groupie i Sara Pavić koja će najaviti jedno plesno događanje.

Za one koji ne znaju kamo bi večeras izašli, Info zona na radiju ima rješenje. Večeras u goste dolazi Kultur Shock, bend snažnog zvuka koji već 20 godina ne prestaje pozitivno šokirati novim glazbenim uracima a za sebe kaže da „ne pripadaju nikome i ničemu, već samo jedni drugima, i svojoj publici“. Poslušajte razgovor s njima u kojem će najaviti i poslasticu za svoju splitsku publiku - večerašnji koncert u Kocki. Slušajte emisiju i osvojite dvije ulaznice za Kultur Shock!

U Info zoni na radiju govorit će se, osim o žestokoj glazbi, i o žestokoj književnosti. Večerašnji je gost i Željko Špoljar kojega voditelj Bookare Marijo Glavaš najavljuje kao enfant terrible hrvatske književne scene, strah i trepet brižnih majki i bolno kurje oko na stopalu književne estrade. Poslušajte razgovor s autorom kolumne Književna groupie i dogovorite s prijateljima odlazak na još jedan  ShowBookara!

Sadržaja neće nedostajati ni za one nešto mlađe koji su ljubitelji hip hopa i break dancea. Sara Pavić u Info zoni na radiju najavljuje Savršen krug i Freestyle on the block, event zbog kojeg plešu i djeca i starci.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju ili na linku!