Info zona je večeras na radiju!

14_11_2014 / 12:05h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj Info zoni na radiju govorit će mladi sa škoja, pričat će se o manifestaciji Noć kazališta i najavit će se još jedno 24-satno crtanje stripa.

Antonio Morić Španić i Jakov Stanojević mladi su magistri geografije čiji su istraživački interes i želja za doprinosom u rješavanju otočne problematike glavni krivci za volonterski angažman u Lokalnoj akcijskoj grupi (LAG-u) Škoji. Zahvaljujući širim rodbinskim vezama, sezonski borave na otocima te su upoznati sa problematikom mladih koji tamo žive. Jakov je svoj istraživački interes usmjerio na Vis, a Antonio na Hvar, a na koji način funkcionira LAG Škoji, otkrit će u večerašnjoj emisiji.

Možete li zamisliti kako izgleda kad više od trideset ljudi na jednom mjestu cijeli dan i cijelu noć crta stripove? Što jedu, što piju, zaspu li nad crtežima, tko najprije odustaje, tko crta u snu, koliko ukupno kartica stripa proizvedu? Na sva pitanja odgovorit će večeras Ivan Svaguša koji i ove godine vodi pravu malu tvornicu stripa.

U Info zoni na radiju otkrivamo tko je, kako i zašto osmislio Noć kazališta, gdje se sve odvija, što je i kad na repertoaru.. Informirajte se, zabavite, educirajte i slušajte našu emisiju!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušajte Info zonu na radiju ili na linku!