Info zona je večeras na radiju!

19_09_2014 / 14:52h  |  Autor: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

Info zona na radiju, kao i uvijek, zabavlja, informira, educira i vjerno sugerira gdje se muvati za predstojeći vikend. Razgovaramo o biciklijadi, prvom volonterskom centru na otoku, zapošljavanju u Europi, stripu i Dodirovim stilskim vježbama.

Info zona na radiju, kao i uvijek, zabavlja, informira, educira i vjerno sugerira gdje se muvati za predstojeći vikend. Osim noćnih sadržaja, predlažemo vam i dnevne angažmane, izvrsne za duh i tijelo. Jakša Božanić iz udruge Sunce motivirat će vas da konačno izvučete svoju prašnjavu staru biciklu negdje s tavana i da proslavite Europski dan bez automobila sudjelujući u Splitskoj biciklijadi.

A nakon rekreacije po Splitu još stignete na Brač prisustvovati velikom događaju za sve mlade sa škoja. Dijana Šabić najavljuje otvorenje Lokalnog volonterskog centra Brač, stoga otkrijte zašto smo u nedjelju na trajektu za Brač.

Nakon ispunjenog vikenda stiže ponedjeljak, dan za nove početke. Ako ciljate na početak u nekoj zemlji u inozemstvu, poslušajte sve o zapošljavanju u Europi. Ana Lah, ambasadorica EU karijera uvest će vas u europsko tržište rada i proći kroz korake traženja posla u agencijama i institucijama Europske Unije.

Bili smo i na predstavi Dodirove stilske vježbe, kao i na promociji stripa Davora Radoje, pa poslušajte dojmove.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!