Info zona je večeras na radiju

04_07_2014 / 09:53h  |  Autor: I. Z.
Info zona je večeras na radiju

Info zona na radiju večeras govori o filmu, otoku ljubavi i američkom nogometu u Splitu a dijele se i karte za Ultru i Splitski festival.

 Info zona na radiju dokazuje da nisu baš svi muškarci ludi za nogometom – neki su ludi za američkim nogometom! Mario Penić, predsjednik kluba Seawolves najavit će 3. Kamp američkog nogometa u Splitu. Zaboravite filmove, ovo je stvarnost – Teksas je u Splitu!

Barbarinac je ponovno oživio! Brodić, kaktusi, borovi, more i party – prava otočka romantika pod nazivom Otok ljubavi trajat će do kraja kolovoza a što vas sve čeka poslušajte u razgovoru s Lukom Laburom, jednim od organizatora najluđe sezone zabave na Barbarincu.

Svi ljubitelji filmova i filmskih analiza ponovno imaju priliku zaviriti u tajne sedme umjetnosti. Gost Info zone na radiju je Erik Lončar, mladi zadarski redatelj koji film voli, sanja, stvara i živi. Poslušajte sve o filmu i saznajte kako postati dio Erikovog filmskog tima.

Ako se u izboru glazbe vjerno držite dobrog starog rock and rolla ili je Splitski festival za vas glazbeni must see događaj godine, ili ste pak u svijetu glazbe party-vjeverica i dali biste desnu ruku za otići na Ultru - slušajte nas brzo - u Info zoni na radiju dijelimo karte za sva tri događanja!

Kao i svakog petka, emisiju slušajte iza 19 sati na postaji HR Radio Split ili na linku!