Info zona je večeras na radiju!

05_06_2014 / 17:37h  |  Autor: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Danas Info zona na radiju informira o laboratoriju Zamišljajući Europu, svijetu volontera i biciklijadi na Hvaru.

 U Info zoni na radiju Ivana Radonić iz Biciklističkog kluba Timun poziva sve ljubitelje bicikli i bicikliranja da sudjeluju u utrci na Hvaru a pritom učine i dobro djelo - pomognu studentima slabijeg imovinskog statusa. Poslušajte sve savjete i upute kako Biciklom kroz baštinu. Ne morate skidati kotače s bicikli i glumiti pješake jer Jadrolinija je za ovu prigodu spustila cijene!

Međunarodni vizualni, audiovizualni i kreativni laboratorij Zamišljajući Europu prilika je da mladi pokažu svoje ideje i sudjeluju u laboratoriju afirmiranog talijanskog redatelja. O kome se radi, tko se i kako može prijaviti, gdje i kada – reći će gost Info zone na radiju, Ivo Kara-Pešić.

Koliko mladih volontira, kakva su njihova iskustva, hoće li volonterstvo konačno biti priznato i u svijetu rada? Zašto su bitne potvrde o kompetencijama stečenima volontiranjem, cijene li poslodavci volontere ili ih možda iskorištavaju? Dana Jurman Jakus iz Udruge Mi i Volonterskog centra Split razjasnit će sve konfuzije i najaviti zanimljivo događanje sljedećeg četvrtka.

Ni ovaj put neće izostati nagrade za slušatelje pa će se dijeliti dvije karte za baltičke hardcore gusare Crushing Caspars koji će večeras osvojiti klub Kocku.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati na postaji HR Radio Split slušaj Info zona- na radiju ili na linku!