Info zona je večeras na radiju!

23_05_2014 / 09:42h  |  Autor: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Info zona večeras na radiju govori na o modi, o jednoj odgovornoj rođendanskoj zabavi, selfiju i društvu iskrivljenih vrijednosti, a dijelit će se i ulaznice za koncerte.

Gošća je ovotjedne Info zone na radiju Ana Bogdan, mlada modna dizajnerica koja se može pohvaliti pobjedom na modnom natječaju Zona 45. Kakve veze ima drevna egipatska povijest sa suvremenom modom, saznat ćete ako poslušate emisiju.

Osim što informira i educira, Info zona nastoji i zabaviti mlade, stoga predstavlja jednu sasvim novu vrstu zabave - odgovornu zabavu, preciznije rečeno - odgovorni rođendanski party. Nikola Božić iz Erasmus Student Networka otkrit će nam što su ESN-ovci spremili za drugi rođendan.

Zašto i zbog čega smo u društvu kakvom jesmo komentira Renato Matić nakon predavanja Kako smo zbog države zapustili društvo održanog u prostoru Info zone, a emisiju dijelom posvećujemo i modernom društvenom fenomenu zvanom selfie. Radi li se o zabavi, ubijanju dosade ili svojevrsnom poremećaju? Poslušajte što kažu mladi.

Info zona na radiju i ovaj put dijeli karte najbržim slušateljima i to za Kries u Kocki i Kobok u O'Hari.