Info zona je petkom na radiju!

31_01_2014 / 12:18h  |  Autor: I.Z.
Info zona je petkom na radiju!

U Info zoni na radiju o stripu, fotografiji, sportu i romanima, izviđačima koji mijenjanju svijet i rješavanju poteškoća mladih s invaliditetom!

 U Info zoni na radiju o stripu, fotografiji, sportu i romanima, izviđačima koji mijenjanju svijet i rješavanju poteškoća mladih s invaliditetom!

Splitski stripoljupci doći će na svoje jer u Info zoni na radiju pričamo o stripu! U goste nam dolazi Danica Kliškić, splitska autorica stripova koja će najaviti promociju svoga stripa PLAY i pričati o splitskoj strip sceni koja je sve bogatija i kreativnija.

Ovaj je petak u duhu Noći muzeja a iz bogatog programa Info zona izdvaja:
Heroine splitskog sporta - ženska strana medalje - s Herci Ganza Čaljkušić razgovarat ćemo o nekonvencionalnoj promociji knjige koja je zamišljena kao druženje sa splitskim slavnim sportašicama. Otkrijmo tko su njene gošće, kako su žene doprinijele splitskom sportu i sprema li Herci još koju knjigu.

Veljko Martinović, fotograf s dugogodišnjim iskustvom najavit će otvorenje samostalne izložbe Novinski momenti i otkriti nam zašto bismo je trebali doći vidjeti te koji su to momenti koje je njegov objektiv uhvatio.

Siječanj u Info zoni završava u književnom duhu. Javit će nam se Marijo Glavaš, voditelj najbrže književne večeri u Europi i reći što čeka ovoga petka posjetitelje Bookare kada mu u posjet dolazi Rade Jarak i njegov novi roman YU Puzzle.

Regionalna rasprava u okviru projekta Most između nas koja želi na jednom mjestu okupiti mlade s invaliditetom i osobe koje rade s mladima s invaliditetom te donositelje odluka, nastavak je na konferenciju održanu u Zagrebu. Teme rasprave su podrška, socijalna skrb, zapošljavanje i obrazovanje mladih s invaliditetom, poslušajte kako i zašto se prijaviti!

Kako izviđači pod budnim okom čuvaju prirodu, more i vodu, što djeci i mladima pruža izviđačko iskustvo, kako su europski projekti povezani sa Čiovom i Solinom, koliko djece sudjeluje u projektu, koje su zemlje obišli, kako se sporazumijevaju s drugim kulturama i kako pjevaju izviđači - saznat ćete ako poslušate Leu i Igora u prilogu EUformiraj se!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.