Info zona je na radio Suncu!

19_12_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je na radio Suncu!

U posljednjoj ovogodišnjoj Info zoni na radiju, 20. prosinca u 13 h na Radio Suncu, govori se o ljepoti, o stand-up komediji, ali i o potrazi za poslom u inozemstvu.

Posljednje izdanje Info zone na radiju u 2016. godini sluša se 20. prosinca u 13 h na Radio Suncu, a obuhvaća tri raznolike teme.

Ljepota je u oku promatrača? tema je novog gostovanja udruge iTHEom u Klubu Zona. Putovanje kroz povijesno shvaćanje pojma ljepote sve do danas, prikazivanje stereotipnih ljepota ali i nekonvencionalne privlačnosti - sve to čeka posjetitelje ove tribine, a Andrea Jović otkriva u emisiji što je stvarno seksi, a što nametnuti standard ljepote.

Pri kraju jedne i početku nove godine mnoge se odluke donose, mnoge se želje javljaju a neke od njih vezane su i za pronalazak kvalitetnog posla u inozemstvu. U splitski CISOK dolazi EURES stručni savjetnik koji će održati predavanje o mogućnostima zapošljavanja na europskom tržištu rada. Više detalja i informacija saznajte u našoj emisiji!

Svestrani Erik Lončar nedavno je u našoj emisiji gostovao kao redatelj, a ovaj put najavit će vlastitu stand-up komediju u Chillton baru. Što Erik sprema, za koga te čime planira nasmijati publiku - poslušajte u još jednoj Info zoni na radiju!

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom iza 21 h.