Info zona je na Radio Suncu!

12_12_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je na Radio Suncu!

Sljedeće izdanje Info zone na radiju, na programu Radio Sunca, na rasporedu je u utorak, 13. prosinca u 13 h, a govorit će se o - dva cabareta. Jedan je u Hramu, a drugi u gradskom kazalištu mladih Split.

Sljedeće izdanje Info zone na radiju, na programu Radio Sunca, na rasporedu je u utorak, 13. prosinca u 13 h, a govorit će se o - dva cabareta! 

Najprije se razgovara o 16. Cabaretu u splitskom Hramu u Domu mladih koji će se održati u nedjelju, 18. prosinca. Kao i svake godine na Cabaretu mogu sudjelovati svi koji žele svoj talent i vještine predstaviti drugima. Glumci, plesači, performeri, cirkusanti, pjesnici ili glazbenici - svi su dobrodošli. Više o Cabaretu, prijavama, programu i izvođačima reći će Ivana Vukušić iz Kam Hrama.

Druga tema emisije ponovno je cabaret, ali nešto drugačiji - Cabaret Splićanke omnibus je od pet ispovjednih priča imaginarnih Splićanki ispričanih u maniri stand up komedije s pratećim plesom i pjesmom. Cabaret je na repertoaru Gradskog kazališta mladih u subotu, a Info zona najsretnijem slušatelju ili slušateljici poklanja 2 ulaznice za izvedbu 17. prosinca.

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom iza 21 h.