Info zona je na Radio Suncu!

28_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je na Radio Suncu!

Novo izdanje Info zone na radiju na rasporedu je 29. 11. u 13 h na Radio Suncu, a ovog puta emisijom dominira umjetnost - govorit će se o filmu i glumi.

Novo izdanje Info zone na radiju na rasporedu je 29. 11. u 13 h na Radio Suncu, a ovog puta emisijom dominira umjetnost.

U Info zoni na radiju gost je Erik Lončar, zadarski redatelj sa splitskom adresom i berlinskim djetinjstvom. Erik je od gledanja filmova, nekih i preko stotinu puta, napravio posao i svoj životni hobi, a osim filmskog kluba, radionica snimanja i filmske analize, snimi često i pokoji dokumentarni film sa snažnom porukom. Što je najnoviji kreativni uradak kojim se Erik bavi - može se poslušati u emisiji. 

A šta točno radiš pitanje je koje se često postavlja osobama kad ne shvaćamo u potpunosti kako njihov posao izgleda u praksi... Isti naziv ima i aktivnost predstavljanja zvanja, zanimanja i poslova u Info zoni. Prvi put predstavili su se jezičari, a sad su mladi poželjeli čuti kako izgleda jedan običan radni dan kad ti je posao -gluma. Više o svemu ispričat će Darko Čop.

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom iza 21 h.