Info zona je na Radio Suncu!

21_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je na Radio Suncu!

Nova emisija Info zone na radiju na rasporedu je u utorak, 22. 11. u 13 h, na Radio Suncu a donosi različite teme, od arapskog jezika i kulture, preko drabblea i književne kritike romana "Blue Moon" Damira Karakaša.

Nova emisija Info zone na radiju na rasporedu je u utorak, 22. 11. u 13 h na Radio Suncu, a donosi tri različite teme.

Magistrica poredbene lingvistike i portugalskog jezika odlučila je da joj to nije dovoljno u životu i spakirala se za Bliski istok, čime je dobila šansu da joj arapski jezik postane više od hobija. Po povratku Antonia de Castro Burica u Info zoni na radiju otkriva na koji način ovaj egzotični jezik namjerava približiti Splićanima.

Drabble je kratka priča od točno 100 riječi a Romana Jadrijević održavat će radionicu pisanja takvih priča u različitim žanrovima. Kako izgleda drabble, tko piše i o čemu piše, koji su žanrovi, tko se može prijaviti na radionicu i gdje se ona održava, reći će Romana.

U Info zoni na radiju razgovara se i o novoj večeri književne kritike udruge iTHEom a radi se o romanu Damira Karakaša Blue Moon. Andrea Jović iz udruge iTHEom ispričat će kako izgledaju moderirane rasprave o književnim djelima, tko dolazi i analizira, a tko blefira da je pročitao knjigu.

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom iza 21 h.