Info zona je na Radio Suncu!

14_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je na Radio Suncu!

Novo izdanje Info zone na Radio Suncu sluša se 15. 11. u 13 sati, a karate, književnost i fotografija samo su neke od tema.

Novo izdanje Info zone na Radio Suncu sluša se 15. 11. u 13 sati, a karate, književnost i fotografija samo su neke od tema.

Sestre Josipa i Ana Bodrožić Selak u rujnu su ostvarile hvalevrijedne rezultate u karateu, na međunarodnom turniru osvojile su prvo i treće mjesto, među čak 650 natjecatelja iz sedamdeset klubova. U goste dolaze kako bi nam otkrile odakle ljubav prema ovoj borilačkoj vještini i koji je njihov recept za uspjeh.

U Info zoni na radiju gošća je i Ivana Bartulović, jedna od tri mlade začetnice Književne čajanke čija je ideja, uz čaj i kekse, posvetiti malo vremena književnosti i knjigama, analizirati i posložiti dojmove o pročitanoj knjizi. Tema sljedećeg susreta je Dr. Jekyll i Mr. Hyde, a Ivana će otkriti kako i zašto Književna čajanka opstaje unatoč kiši, novim tehnologijama i užurbanom načinu života.

Magazin za mlade Info zona u kojem se može čitati o svim područjima bitnim za život mladih, doživjet će uskoro svoje jubilarno deseto izdanje! Kao i u svim prethodnim brojevima, svi zainteresirani mladi mogu se uključiti u stvaranje sadržaja, pa je tako Info zona raspisala foto natječaj za naslovnicu magazina. U našoj emisiji poslušajte gdje se i kako prijaviti, ali i koja je tema foto natječaja.

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom iza 21 h.