Info zona je na Radio Suncu!

07_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je na Radio Suncu!

Info zona na Radio Suncu svoje novo izdanje ima 8. studenog u 13 h, a u eter između ostalog dovodi backpackericu koja je proputovala šest dalekih zemalja i mladog Makaranina koji će reći više o Lokalnom programu za mlade u Makarskoj.

Info zona na Radio Suncu svoje novo izdanje ima 8. studenog u 13 h, a uključuje raznolike teme.

U eter Info zone na radiju, nakon što je proputovala šest dalekih zemalja, stiže Antea Ćurin. Backpackerica koja obožava nova otkrića, kao što je ronjenje na koraljnom grebenu u Australiji, surfanje na Baliju ili istraživanje slapova u Laosu, pričat će o svojim pustolovinama i otkriti kako uštedjeti za putovanja i na putovanjima.

Mnogi osjećaju nelagodu u većem društvu, pogotovo ako se od njih očekuje nekakav javni nastup, užasavaju se usmenih ispitivanja a najgora im je noćna mora držanje govora. Radi li se o sramežljivosti ili strahu? Zona psihologije ciklus je predavanja i radionica koji uskoro počinje u Info zoni, koji će u emisiji predstaviti voditeljica i psihologinja Maja Tudić.

Mladi iz Makarske napravili su veliku i vrijednu stvar - Lokalni program za mlade, strateški dokument koji će služiti kreiranju politika za mlade. Petar Kelvišer u Info zoni na radiju predstavit će ključne rezultate projekta i otkriti što mladima u Makarskoj nedostaje te koji su njihovi prijedlozi za poboljšanje.

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom iza 21 h.