Info zona je na Radio Suncu!

24_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je na Radio Suncu!

Info zona je Radio Suncu 25. listopada u 13 h, a govori o životu mladih na otoku, o music talk showu nedjeljom u Info zoni i o predstavi Zbunjoza za koju dijeli i ulaznice...

Info zona na Radio Suncu svoje novo izdanje ima 25. listopada u 13 h, a u emisiji se ponovno obrađuje nekoliko različitih tema bitnih za mlade, ma koliko oni međusobno bili različiti.

Kako život na otoku utječe na stavove i ponašanja mladih, kako provode svoje slobodno vrijeme, bi li napustili otok ako imaju priliku, koliko su zadovoljni životom u svojevrsnoj izolaciji – samo su neka od pitanja na koja je odgovor željela dobiti Teuta Viktorija Stipiš, mlada apsolventica sociologije u svom istraživanju. U programu Radio Sunca poslušajte razgovor s Teutom i saznajte sve o životu mladih na škoju.

Udruga osoba s cerebralnom paralizom Srce nedjeljom će u Info zoni održavati talk music show u kojem će gostovati članovi udruge koji će progovarati o temama iz svakodnevnog života, o izazovima i uspjesima. U Info zoni na radiju gost je Mario Bavčević iz Udruge Srce.

Jeste li pogledali Zbunjozu? Predstava u koprodukciji Playdrame i Gradskog kazališta mladih je antidrama koju igra četvero mladih glumaca i koja stvarno zbunjuje, ali na najbolji mogući način. Info zona na radiju u programu Radio Sunca poklanja dvije ulaznice za izvedbu Zbunjoze u četvrtak 27. listopada, u GKM-u.

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom iza 21 h.