Info zona je na radiju

04_07_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Info zona je na radiju

Poslušaj najavu festivala Graffiti na Gradele koji se šesti put održava u Bolu na Braču. Nakon Brača selimo na Hvar, točnije u Jelsu jer se ovu subotu održava Etno Hvar Festival sa zanimljivim programom.

Graffiti Na Gradele regionalni je festival koji će se krajem srpnja po šesti put zaredom održati u Bolu na otoku Braču. Bol će tada ponovno na nekoliko dana postati središnje mjesto okupljanja mladih graffitera, street art umjetnika, dizajnera, glazbenika, DJ-eva, skatera i posjetitelja željnih dobrog programa, opuštene i prijateljske atmosfere te prekrasnih poznatih bolskih plaža i mora. Marko Boko, organizator festivala, najavit će ovogodišnji program.

U subotu se u Humcu na Hvaru održava Etno Hvar Festival u sklopu kojeg će se moći pogledati film Tranzicija (u suradnji s Kino Mediteran Hvar), kupiti prvi broj časopisa O., kušati razna jela i pića i uživati na koncertu benda Kaira Kela.

Za sve posjetitelje bit će organiziran i autobus koji će ići s autobusne stanice u Jelsi i natrag 15 minuta po završetku koncerta a sve detalje oko organizacije festivala otkrit će Irena Grgičević iz udruge Održivi otok iz Jelse.