U današnjoj emisiji najavljujemo izložbu nastalu u sklopu projekta Grad na drugi pogled koja se otvara večeras u Galeriji umjetnina i razgovaramo o Regiusu, festivalu koji se sredinom srpnja održava u Šibeniku

Izložba Grad na drugi pogled / Gn2p rezultat je višemjesečnog projekta udruge PUNKT koji se odvijao od ožujka do lipnja 2017. godine u Splitu kroz suradnju s Galerijom umjetnina, Galerijom MKC-a, Kino klubom Split, splitskim osnovnim i srednjim školama, s Umjetničkom akademijom u Splitu te splitskim vizualnim umjetnicima.

O aktivnostima projekta kao i o izložbi koja je rezultat provedenih aktivnosti razgovaramo s organizatoricama iz udruge PUNKT.

Sedmo izdanje festivala Regius održava se 14. i 15. srpnja na prostoru bivše tvornice TEF u samom centru Šibenika, nadomak gradske plaže Banj. Tijekom dva festivalska dana nastupit će, između ostalih, The Beat Fleet, Pipsi, Chips & Videoclips, Artan Lili, Kojoti, The Fogsellers i ostali. O Regiusu razgovarama s Igorom Bergamom iz udruge P.A.R.K. a nabržeg slušatelja nagrađujemo sa ulaznicama.