Info zona je na radiju

25_04_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Info zona je na radiju

Kao i svakog utorka Info zona na radiju u programu Radio Sunca donosi najave zanimljivih događanja u organizaciji mladih i za mlade! Poslušaj najave EgoFree festivala, Dump Days konferencije i nove predstave GKMa Od atoma do stanice za koju dijelimo i karte

EgoFree festival održava se od 29.4. do 1.5. i u tri dana bogatim programom zadovoljava različite potrebe i ukuse što i je gklavni zadatak svakog festivala. Program na Turskoj kuli svakog dana počinje u 12 sati a organiziraju se i prigodni after partiji u klubu Judino drvo. Cijelu priču pozitivno zaokružuje i humanitarni apsekt festivala koji je namijenjen podršci udruzi za inkluziju Lastavice.

Udruga DUMP priprema zanimljivu konferenciju pod nazivom Dump Days (5. i 6. svibnja na FESB-u) u sklopu koje će sudionici besplatno moći poslušati više od 20 različitih predavanja IT stručnjaka iz cijele regije. Ono što konferenciju čini posebnom je izravan doticaj s budućim poslodavcima koji će zainteresirane na svojim štandovima upoznati s načinom rada i zanimljivostima njihovih tvrtki.

Za kraj razgovoramo o novoj predstavi na repertoaru Gradskog kazališta mladih. Predstava Od atoma do stanice je autorski projekt glumca Siniše Novkovića koji potpisuje tekst i režiju a zajedno s Nadom Kovačević čini i glumački par koji nastupa u predstavi. Područje znanosti je specifično samo po sebi jer kompleksnim izrazima i teorijama zna zbuniti ne samo djecu nego i odraslog čovjeka. Ova predstava je savršen primjer kako na intrigantan, kolokvijalan i zabavan način približiti djeci i mladima znanstveni jezik i činjenice iz fizike, kemije, biologije, prirode i društva.

Najbržem slušatelju dijelimo dvje ulaznice za predstavu Od atoma do stanice za termin 4. svibnja u 20 sati.

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom nakon 21 h.