Info zona je na radiju

11_04_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Info zona je na radiju

Ovog utorka u Info zoni na radiju poslušaj najave predavanja na temu horor filma i javne tribine s kandidatima za gradonačelnika/cu Splita na temu kulture kao i javljanje iz Zadra o događanju koje promovira program Europske volonterske službe

Erik Lončar ponovno je pripremio događanja za ljubitelje filma. Horor film - uvid u tvornicu jeze, strave i užasa dvosatno je predavanje koje će održati u srijedu, 12. travnja, od 19:30 u Klubu Zona.

- Tu postoji čitav svijet skriven ispod površine, a metodom filmske analize se može doprijeti do njega – objašnjava Erik, pozivajući na otkrivanje tajni strave i užasa metodom filmske analize.

Udruge Kurs i Platforma Doma mladih organiziraju javnu tribinu na kojoj će kandidatkinje i kandidati za gradonačelnika/cu Splita iznijeti svoje programe vezane uz područje kulture. Koncept tribine kao i pitanja na koja će potencijalni kandidati i kandidatkinje sipati svoja obećanja predstavit će Blanka Čop, koordinatorica Platforme Doma mladih, ujedno i moderatorica tribine koja će se održati danas u Galeriji umjetnina s početkom u 18 sati.

U sklopu programa Klub mladih Klooz kojeg provodi udruga Cinaz danas se u Zadru održava predstavljanje programa Europska volonterska služba (EVS) kao i mogućnost sudjelovanja u međunarodnim ljetnim kampovima. Morana Rogić iz udruge Cinaz najavit će događanje i predstaviti rad udruge.

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom nakon 21 h.