Info zona je na radiju

21_03_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: KMS
Info zona je na radiju

Od 13 sati u Info zoni na radiju poslušaj najavu sučeljavanja kandidata/kandidatkinja za gradonačelnika/cu Splita, osvoji ulaznice za Cabaret Splićanke i poslušaj naramak prijedloga što sa sobom ovih dana...

 Kandidati i kandidatkinje za gradonačelnika/cu Splita ne prestaju nam na sve moguće načine slati poruke kako će baš on ili ona rješiti sve probleme koje imamo. Od Karepovca i gospodarenja otpadom preko problema s parkiralištima i prometnom infrastrukturom do vrtića, škola i čega sve ne... Neki pri tom pokazuju i elementarno neznanje o tome koje teme su u direktnoj nadležnosti Grada Splita, neki se guraju u prve redove prosvjeda iako su priliku da nešto naprave baš po tom pitanju neslavno propustili. A gdje su u toj priči mladi? Obraća li im se itko uopće i s kojim porukama? 

Priliku da iznesu dijelove svojih programa koji se odnose direktno na mlade svi kandidati i kandidatkinje imat će večeras u Klubu mladih Split od 19 sati. Romana Ban će ispred organizatora najaviti teme i pitanja koja su pripremili za sve kandidate.

Cabaret Splićanke predstava je Gradskog kazališta mladih Split koja puni gledalište gdje god da se igra, od matičnog kazališta preko Zagreba do Doma HV u Lori. Zato ne čudi što se kao rezultat rasprodanog petka Splićanke mogu pogedati i u subotu, također u Lori. Info zona na radiju vodi najbržeg slušatelja/icu na Splićanke!

Danas počinje Pričigin, u Klubu Zona zanimljivo događanje na temu percepcije terorizma, u Kockinom dvorištu organizira se vege roštilj povodom dolaska proljeća... 

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom nakon 21 h.