Info zona je na radiju

14_03_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Info zona je na radiju

Danas od 13 sati u Info zoni na radiju najavljujemo program Fantastikona- konvencije fantastike, igre i znastsvene fantastike i zanimljivog projekta Sare Renar u GKM-u. Najbržima dijelimo i ulaznice!

Ususret ovogodišnjoj dodjeli nagrade Porin, splitsko Gradsko kazalište mladih ugostit će u srijedu 15. ožujka Saru Renar, dobitnicu čak dviju nominacija u kategorijama najboljeg alternativnog albuma i albuma godine i to s njezinim iznimno hvaljenim radiofonsko-scenskim projektom Gdje povlačiš crtu?

Život van strogo zadanih okvira je strahovito uzbudljiv ali i zastrašujuć. Širi društveni kontekst čini situaciju još složenijom. Pasivna predaja? Aktivna borba? Sami snosimo odgovornost za crte koje smo povukli i za one koje nismo. Namjera je ovog performansa upravo to osvijestiti.
- ovim riječima Sara opisuje svoj novi projekt a mi najbržim slušateljima dijelimo ulaznice.

Ostalo je još samo nekoliko dana do svetog Patrika koji je ove godine i prvi dan FantaSTikona, splitske konvencije fantastike, igara i znanstvene fantastike. FESB će po treći put ugostiti Udrugu F&ST, ovog puta kao vjesnike proljeća u novom terminu od 17. do 19. ožujka.

Program započinje u petak, 17.3. u 20 sati, a tijekom 3 dana konvencije će se moći vidjeti, poslušati, igrati i izraditi mnoštvo predavanja, kostima cosplayera, društvenih i PC igara, radionica, grafika, stripova, i još mnogo toga. Detaljniji program predstavit će Marko Mlinar, direktor konvencije a mi dijelimo jednu trodnevnu kartu!

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom nakon 21 h.