Info zona je na radiju

28_02_2017  |  Autor: Darko Čop  |  Foto: homeexchange.com
Info zona je na radiju

Ovog utorka u Info zoni na radiju najavljujemo dva zanimljiva događanja - poslušaj kako funkcionira zamjena kuće ili stana na kraći vremenski period i najavu predstavljanja sociološkog istraživanja o religijskoj distanci splitskih studenata.

Prilikom svakog ozbiljnijeg planiranja putovanja pitanje smještaja igra važnu ulogu. Može li se putovati po svijetu bez troškova za smještaj? 

Homeecxhange.com
servis je koji omogućuje zamjenu stana, kuće ili vikendice na određeni vremenski period, ovisno o dogovoru zainteresiranih strana. Dostupno je preko 65000 nekretnina u više od 150 zemalja a kako u praksi izgleda dogovaranje razmjene saznat ćemo od Dine Lijić čime ujedno najavljujemo detaljniju prezentaciju servisa koja se održava.danas u Chillton baru s početkom u 19 sati.

Prvostupnik sociologije Krunoslav Malenica održat će večeras u 19:30 u Klubu Zona predavanje Religijska distanca splitskih studenata prema pripadnicima islamske vjeroispovijesti. Predavanje je rezultat provedenog istraživanja o stavovima i mišljenjima studenata Sveučilišta u Splitu o percepciji Islama i muslimanske kulture kao i o raširenosti stereotipa među ciljanom skupinom o muslimanskoj kulturi i religiji.

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h.