Info zona je na radiju

07_02_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Info zona je na radiju

Ovog utorka u Info zoni na radiju poslušaj razgovor s Anđelom Popović povodom 10. Plesa s anđelima i najavu sastanka predstavnika Grada Splita s izvanproračunskim korisnicima.

Jubilarni, 10. po redu Ples s anđelima, jedinstveni srceuključivački disco party za sve osobe s intelektualnim teškoćama i njihove prijatelje, održava se ovu nedjelju, 12.02. od 17 do 20 sati u klubu Tropic na Bačvicama.

Ovaj inkluzijski party započeo je 2008. godine te je postao tradicionalna godišnja svetkovina svih osoba s intelektualnim teškoćama u našem podneblju kojega se s nestrpljenjem čeka i za njega priprema.

Svake godine okupi se između 700 i 900 osoba s intelektualnim teškoćama, ali i brojnih sugrađana, volontera, ljudi koji su ovaj projekt prihvatili kao svoju feštu ljubavi jer se redovito odvija u doba Valentinova.

Kako se pripremila za ovogodišnje izdanje Plesa s anđelima ispričat će nam jedna od začetnica ove manifestacije Anđela Popović.

Platforma Doma mladih
organizira sastanak izvanproračunskih korisnika i udruga s predstavnicima Ureda Grada Splita i Službe za kulturu, umjetnost i staru gradsku jezgru, a povodom neizglasavanja proračuna grada Splita za 2017. godinu i prihvaćanja Odluke o privremenom financiranju. Nesvakidašnja situacija zahtjeva i kvalitetniju komunikaciju između zainteresiranih strana. Kome je sve namijenjen današnji sastanak i s kojim ciljevima je organiziran reči će Antonija Kuzmanić, predsjednica Platforme Doma mladih.

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom nakon 21 h.