Info zona je na radiju

24_01_2017  |  Autor: Darko Čop  |  Foto: I.Z.
Info zona je na radiju

Ovog utorka pričamo o Maloj školi sociologije i predavanju Tijelo u ogledalu te najavljujemo izložbu Iskorak u različitost u sklopu programa Noć Muzeja.

 U siječanjskom gostovanju udruge Imaginacija u programu Kluba Zona, u sklopu ciklusa Mala škola sociologije, održat će se predavanje Tijelo u ogledalu - sociološko istraživanje utjecaja medija na percepcije vlastitog tijela. Predavanje će u utorak, 31. siječnja, u 19:30  održati prvostupnice sociologije Ivona Pehar a više o ovom predavanju kao i aktivnostima u sklopu Male škole sociologije ispričat će Zvonimir Parač.

U sklopu manifestacije Noć muzeja  u otvorit će se grupna izložba radova Iskorak u različitost na kojoj radove izlaže 5 studentica Umjetničke akademije u Splitu. One su Mia Bogdan, Ida Bugarić, Nikolina Ćuk, Jasna Fantić i Antonela Stanić.
Dvanaestu Noć muzeja obilježit će tema Glazba i glazbeni velikani i njihov utjecaj na društvo . Tako će se mladim autoricama svojim izvedbama na gitari pridružiti Goran Stefanović, kolega sa Odjela Glazbene umjetnosti Umjetničke akademije u Splitua za ugodnu aćtmosferu pobrinut će se i DJ Cid.

Dijelimo i po dvije ulaznice za predstavu Zbonjoza koja je i ovaj vikend na repertoaru GKM-a Split.

Slušajte Info zonu na radiju u programu Radio Sunca, utorkom u 13 h i reprizu utorkom nakon 21 h.