Info zona DiscoverEU putnike ponovno dovodi u Split! Evo kako im se možete pridružiti.

12_06_2024 / 11:47h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Miroslav Lelas / None Of The Above
Info zona DiscoverEU putnike ponovno dovodi u Split! Evo kako im se možete pridružiti.

Započni i ti svoju europsku avanturu.

Otvorene su prijave za DiscoverEU meetup koji će i ove godine u Split privući dvadesetak mladih iz cijele Europe. Oni će se od 19. do 21. srpnja zabavljati, družiti sa svojim vršnjacima te upoznavati Split. Pridružit će im se i lokalci željni novih poznanstava i informacija o mogućnosti besplatnog putovanja Europom. 

- Sve popularnija DiscoverEU inicijativa osamnaestogodišnjacima pruža mogućnost besplatnog putovanja vlakom po europskim državama. Namijenjena je mladima koji vole putovanja, pustolovine, nova poznanstva i otkrivanje Europe. Više informacija o DiscoverEU inicijativi dostupno je na Europskom portalu za mlade, a na [email protected] dostupno je i više informacija o druženju u Splitu. Kontaktirajte nas i započnite i vi svoju europsku avanturu - poziva Lina Vuletić iz Info zone.

DiscoverEU meetup organiziraju Info zona i Agencija za mobilnost i programe EU. Ovo je već treći put da će DiscoverEU putnici u svojoj europskoj avanturi kao destinaciju odabrati i Split. Prošle godine Info zona je u Splitu ugostila DiscoverEU meetup i pripremni sastanak DiscoverEU putnika iz Hrvatske.