Indoor SK8 contest

27_12_2006
Indoor SK8 contest

U organizacije udruge Atlantis, ove subote održan je prvi službeni indoor skate contest. Cijeli park je bio pun: navijači, obožavateljice, koji zalutali roditelj te sami "letvari", a uz dobru muziku i Cipine šaljive komentare nije bilo dosadno niti sekunde.

Cijele ove priče ne bi niti bilo da se ekipa splitskih entuzijasta iz "Atlantisa" (uz malu pomoć zagrebačkog "Warehousea"…) nije potrudila i dobila prostor za park u sklopu Doma mladih. Bio je u takvom stanju da se tu teško mogao zamisliti ikakav park, ali momci su napravili odličan posao i u godinu dana ga doveli u red te ga 5. ožujka 2005. službeno otvorili svim skaterima, bikerima i rolerima…

Potaknuta pozitivnim reakcijama, nakon prošlogodišnjeg zimskog contesta, udruga odlučuje da se isti održava jednom godišnje te je 23. prosinca održan 1. službeni indoor skate contest.


Počeo je oko 15h ispred Doma mladeži s prvom kategorijom – game of skate, trikovi se redali jedan za drugim, a najbolji je bio bosanski Slovenac Ali Jusović.


Čini se da se našim susjedima iz Dežele i nije baš dalo biti u božićnoj strci jer su ovdje bili brojniji nego inače. Svaka čast našem Marianu koji je na kraju, u kategoriji street-a, osvojio 2. mjesto!


Cijeli park je bio pun: navijači, obožavateljice, koji zalutali roditelj te sami "letvari", a uz dobru muziku i Cipine šaljive komentare nije bilo dosadno niti sekunde.
Konačan poredak:
1.mj. (2000kn) – Tomaž Š. -Tomzi (Slo)
2.mj. (1000kn) – Mariano Mateljan (St)
3.mj (500kn) - Dean G. - Dejči (Slo)

Sve je završilo u "Kocki" na koncertu Bilka (Zg), DJ Madree (St) i Kendya iz Toronta u (pre)veselom raspoloženju.

Galerijica by Maya&Stipe (klik za veću sliku):


napisala: Maya
foto: Stipe Marinović