Indokineska avantura u Info zoni

24_04_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Jurica Galić Juka
Indokineska avantura u Info zoni

Indokineska avantura TheMladicha nastavit će se u Info zoni. Jurica Galić Juka je u društvu Tonija Marušića u veljači i ožujku obišao 12 gradova i mjesta u četiri države - u Tajlandu, Kambodži, Laosu i Vijetnamu.

Indokineska avantura popularnog blogera, autora portala TheMladichi.com i sve popularnijeg putopisca Jurice Galića Juke nastavit će se u srijedu, 27. travnja, u 19:30 u Info zoni.

>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u travnju
>> Posjeti klub.infozona.hr
>> Prati informacije i potvrdi dolazak na Facebooku


Juka je u društvu Tonija Marušića u veljači i ožujku obišao 12 gradova i mjesta u četiri države - Tajlandu, Kambodži, Laosu i Vijetnamu. U Info zoni će u 19:30 otvoriti izložbu fotografija nastalih na putovanju, a od 20:00 ispričat će najzanimljivije anegdote, podijeliti dojmove o ljudima i državama te dati korisne savjete za sve koji se odluče zaputiti u taj dio svijeta.

- Htjeli smo vidjeti istinski život, nekakva mirnija mjesta, autentičnija, htjeli smo vidjeti kako je prespavati u džungli, kako je spavati u špilji i obići neka plemena koja još žive na starinski način - objasnio je Juka razloge njihovog putovanja na kojem su ulazili u područje krokodila, brojali ubijene šišmiše, preživjeli napad krda bivola te spavali u trećoj najvećoj špilji na svijetu.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.