Eelektronsko ljeto u Imperiumu

30_05_2012 / 14:33h  |  Foto: Luka Kivela
Eelektronsko ljeto u Imperiumu

Trodnevni elektronski festival samo je početak onoga što splitski klub Imperium sprema za ovo ljeto. Svoje večeri će u Imperiumu organizirati najpoznatiji svjetski glazbeni programi i renomirani svjetski klubovi.

Trodnevni elektronski festival samo je početak onoga što splitski klub Imperium sprema za ovo ljeto. Svoje večeri će u Imperiumu organizirati najpoznatiji svjetski glazbeni programi i renomirani svjetski klubovi.

Elektronski festival otvara ljetnu sezonu 21.lipnja nastupom Freemasonsa, već sljedeći dan Imperium će upriličiti MTV party s DJ Chris Twistom ( pseudonim iza kojeg se krije poznati zagrebački DJ Frx ), dok će treći dan festivala začiniti španjolski house DJ Dr. Kucho.

Mjesečnu rezidenciju će imati Ministry of Sound počevši od 29. lipnja. Tjednu rezidenciju potvrdila je britanska disco house izdavačka kuća i glazbeni brend Hed Kandi od 30. lipnja. U sklopu ljetne turneje Imperium će posjetiti i klub Space Ibiza sa svojim rezident DJ-ima.

Nastupe u klubu u srcu Splita za sada su potvrdili iStoneBridge, Jean-Claude Ades, Milk & Sugar, Beatshakers te Dejan Vallentino. Od domaćih imena tijekom ljeta će nastupati Aldo Morro, D and G i Dave Jam – najavljuje vrelo splitsko ljeto u Imperiumu portal klubskascena.hr.