Kreativci u Imperiumu

08_02_2012 / 14:58h
Kreativci u Imperiumu

Novootvoreni splitski klub odlučio je u sklopu svog sedmodnevnog programa dati priliku neafirmiranim mladim umjetnicima da dobiju željeni prostor za prezentacijom svoga lika i djela.

Započinju dani kreativnog glazbenog i umjetničkog stvaralaštva Imperium Kreativa koji će se počevši od ponedjeljka, 20. veljače, redovito jednom tjedno od 22h održavati u splitskom Imperiumu. Novootvoreni splitski klub odlučio je u sklopu svog sedmodnevnog programa dati priliku neafirmiranim mladim umjetnicima - pružiti im prostor za prezentaciju svog lika i djela, svojih talenata i umijeća. 


Priliku za sudjelovanje dobit će hip hop, rock i electro act bandovi, DJ-i, klape, stand-up komičari, solisti (violina, gitara, mandolina, violončelo, klavir), dueti, terceti.. ili svaki drugi umjetnik koji smatra da bi mu ovaj tip događaja pomogao. 


Cilj je izbiti  tremu, skupiti iskustvo nastupa pred auditorijem, neopterećeno pokazati široj publici stvaralački opus te dokazati  da nije stvar u imenu nego u samoj snazi koja stvara. 


Prijave su na [email protected] s naznakom „Prijava - Imperium Kreativa“.