Ilustriraj splitske face solidarnosti i zaradi tisuću eura!

07_12_2023 / 23:30h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Ilustriraj splitske face solidarnosti i zaradi tisuću eura!

Natječaj je otvoren do 10. siječnja 2024.

Info zona poziva mlade umjetnike, ilustratore, dizajnere te studente i učenike koji se obrazuju u umjetničkom području da se prijave na natječaj za izradu ilustracija splitskih faca solidarnosti. Odabrane ilustracije krasit će igraće karte u igri "Splitske face solidarnosti". Riječ je o jedinstvenoj splitskoj društvenoj igri u produkciji Info zone kroz koju će igrači učiti o Splićankama i Splićanima koji su doprinijeli zajedništvu i razvoju grada Splita. 

Na natječaju za izradu ilustracija mogu sudjelovati mlade autorice i autori od 15 do 30 godina. Za prijavu je potrebno poslati tri skice ilustracija osoba čije će fotografije i opise djelovanja prijavljeni dobiti nakon ispunjavanja prijavnice. Ilustracije mogu biti izrađene u bilo kojoj tehnici i moraju biti predane u .pdf formatu. Najboljeg autora odabrat će stručni žiri te će biti angažiran na ilustriranju 32 igraće karte. Za taj angažman bit će honoriran s 1.000,00 eura neto. Povodom promocije društvene igre Info zona će organizirati izložbu izrađenih ilustracija. 

Natječaj je otvoren do 10. siječnja 2024. godine, a prijavnica i dodatne informacije dostupne su na infozona.hr/prijave.

Projekt "Splitske face solidarnosti" financiran je sredstvima Europske unije kroz program Europske snage solidarnosti.