Udruge i bendovi na Idemo otok

10_05_2013 / 18:13h
Udruge i bendovi na Idemo otok

Pozivaju se bendovi i udruge na 8. festival udruga mladih Idemo otok koji se održava 5. i 6. srpnja 2013., u organizaciji Ludbreške udruge mladih entuzijasta (Lumen) na Otoku mladosti.

 8. festival udruga mladih Idemo otok održava se 5. i 6. srpnja 2013., u organizaciji Ludbreške udruge mladih entuzijasta (Lumen), u Ludbregu na Otoku mladosti. I ove godine će na glavnoj pozornici nastupiti 12 bendova, od toga barem 6 demo bendova kojima će festival Idemo otok biti prva prilika za nastup na velikoj festivalskoj pozornici pred brojnom publikom.

Novitet na ovogodišnjem Idemo otoku – prijaviti se mogu i udruge mladih. Udrugama će biti omogućen štand i potrebna logistička potpora za predstavljanje i popratni program. Članovi udruga (najviše 3) dobivaju besplatnu festivalsku kartu uz uključeno kampiranje. Za predstavljanje udruga mogu se prijaviti predstavnici udruga mladih, udruge koje se bave mladima ili udruge koje imaju zanimljivu i kreativnu temu vezanu uz festival.

Prošlogodišnje izdanje festivala Idemo otok okupilo je više od 3.500 mladih koji su tijekom tri dana uživali u bogatom i raznolikom programu. Osim nastupa desetak bendova mladi su se tijekom dana mogli zabavljati kroz kulturno-umjetničko-sportski program udruga mladih koje su se predstavile tijekom subotnjeg poslijepodneva.

Prijave za bendove i udruge otvorene su do 20. svibnja 2013.

www.idemootok.com