Ideja godine

20_11_2012 / 12:39h
Ideja godine

Portal srednja.hr u suradnji s visokim učilištima Algebra i Effectus predstavio je projekt "Ideja godine-novim tehnologijama do poslovnog uspjeha" u sklopu kojega će se tražiti najbolja ideja koju će osmisliti srednjoškolci.

Portal srednja.hr u suradnji s visokim učilištima Algebra i Effectus predstavio je projekt "Ideja godine-novim tehnologijama do poslovnog uspjeha" u sklopu kojega će se tražiti najbolja ideja, popraćena poslovnim planom, koju će osmisliti srednjoškolci. Najboljih 10 timova dobit će priliku 15. veljače 2013. godine predstaviti svoje ideje pred poduzetnicima i partnerima projekta.

Tim mogu činiti najviše tri osobe, a svaki tim može imati pridruženog mentora, srednjoškolskog profesora ili profesoricu, koji ih može savjetovati pri razradi ideje, poslovnog plana te razvoja tehnološkog aspekta ideje. Najboljih 10 timova, osim predstavljanja, će dobiti posebno priznanje, reference za životopis, plaćeni put u Zagreb na završni event te dodatne nagrade. Tim koji pobijedi osvojit će besplatno putovanje te stručno savjetovanje u daljnjoj razradi projekta.

Rok za prijavu je 15. siječnja 2013. godine.

srednja.hr