I busevi voze na Fjaku!

05_05_2014 / 19:33h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
I busevi voze na Fjaku!

Ovogodišnji Fjaka Music Festival najavljen je kao najjači festival motora i glazbe u regiji. Nositelji glazbenog programa su Thompson, Opća opasnost i Atlantida te Psihomodo Pop i Malehookers. Organizatori su osigurali i besplatne autobusne linije!

Ovogodišnji Fjaka Music Festival najavljen je kao najjači festival motora i glazbe u regiji te će uz izdanje na splitskom TTTS-u od 8. do 10. svibnja imati i svoj nastavak pod nazivom Crazy Hill Festival na ludbreškom Otoku mladosti od 15. do 17. svibnja.

Nositelji ovogodišnjeg glazbenog programa u Splitu su Thompson (četvrtak), Opća opasnost i Atlantida (petak) te Psihomodo Pop i Malehookers (subota). Umjesto Opće opasnosti u Ludbregu će nastupiti grupa Van Gogh. Program će ponuditi puno više od večernjih rock koncerata i počinjat će u ranim popodnevnim satima uz brojne atraktivne izlagače i zabavni program kao što su motoristički stunt show i bungee jumping, a sve to naravno uz raznovrsnu gastronomsku ponudu.

Festivalske ulaznice su u prodaji na prodajnim mjestima Tiska i Eventima po cijeni 70 kuna (četvrtak), 40kn (petak ili subota), 70 kn (petak i subota) te 120 kn (festivalska). Na dan koncerta ulaznice su 10 kuna skuplje, osim festivalske koja će biti 20 kuna skuplja. U prodaji je i festivalska lutrije po cijeni od 50 kuna za koju je glavna nagrada - Harley Davidson!

Besplatno busom do TTTS-a i kući

Za sve posjetitelje organizatori su osigurali i besplatne autobusne linije koje voze na relaciji Sukoišan-Kampus-TTTS-Kampus-Sukoišan. Autobusi će voziti svako pola sata, u četvrtak od 14 do 21 sat te od 1 do 3 sata ujutro, a u petak i subotu od 14 sati do 4 ujutro.