Za Đanija od TBF-a do Olivera

12_03_2013 / 11:47h
Za Đanija od TBF-a do Olivera

U namjeri da pomognu učeniku koji se bori sa teškom bolešću, djelatnici te učenici i njihovi roditelji organiziraju humanitarne aktivnosti koje su nadišle okvire škole pa će SC Gripe ugostiti humanitarni koncert sa impresivnom listom od preko 30 izvođača...

U namjeri da pomognu učeniku koji se bori sa teškom bolešću, djelatnici OŠ Mertojak te učenici i njihovi roditelji organiziralju humanitarne aktivnosti koje su nadišle okvire škole pa će SC Gripe 18.ožujka u 19 sati ugostiti humanitarni koncert sa impresivnom listom od preko trideset izvođača - od TBFa preko niza klapa do Olivera.

Učenik Đani boluje od teške bolesti koja utječe na hranjenje, hod, govor te izaziva bolove u svim mišićima, a jedina nada je liječenje u Njemačkoj pa je obitelji potrebna financijska pomoć. Dan prije održavanja humanitarne prodajne izložbe dječjih radova i školske priredbe koji će se održati u prostorima škole, priliku da pomognu Đaniju tako će građani imati i na Gripama.

Ulaznice se mogu kupiti u City Center one Split od 17 sati, u splitskim osnovnim i srednjim školama te u poštanskim uredima. Novčane donacije moguće su i uplatom na žiro račun (PBZ 2340009-1110312616) Zaklade Kap za slap, s naznakom: Za Đanija Rogošića. Pratite akciju i na Facebooku!