HULU poziva volontere

28_11_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: HULU
HULU poziva volontere

Strukovna udruga profesionalnih likovnih umjetnika HULU- Split u 2021. godini pruža jedinstvenu priliku mladim ljudima za stjecanje iskustva i prakse na izložbenim projektima suvremene umjetnosti.

Strukovna udruga profesionalnih likovnih umjetnika HULU- Split u 2021. godini pruža jedinstvenu priliku mladim ljudima za stjecanje iskustva i prakse na izložbenim projektima suvremene umjetnosti. Volontiranje će se odvijati u prestižnom izložbenom prostoru splitskog Salona Galić u Marmontovoj ulici, a volonteri će raditi na projektima nacionalno i međunarodno priznatih umjetnika. Prijave se vrše na [email protected].

- Pozivamo sve studente i mlade ljude koji imaju interes za suvremenu umjetnost i željni su iskustva u radu u nezavisnoj kulturnoj sceni da se prijave u HULU-ov program volontiranja i steknu stvarno iskustvo u organizaciji izložbenih projekata. Od vas se traži fleksibilnost, komunikativnost, odgovornost, poznavanje engleskog jezika i sposobnost rada u timu - pozivaju iz HULU-a, napominjući da će po završetku volontiranja volonteri dobiti certifikat i preporuke za daljnji rad te da svaki ciklus volontiranja traje oko 20 dana.