HRT traži ilustratora i tehničara

25_07_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: hrt.hr
HRT traži ilustratora i tehničara

HRT je objavio natječaj za za radna mjesta ilustratora i tehničara. Poslovi su na određeno, na šest mjeseci, a rok za prijavu je 28. srpnja 2016.

HRT je objavio natječaj iduća radna mjesta: ilustrator: PJ produkcija, RJ dizajn i scenografija i tehničar specijalist: PJ tehnologija, RJ mrežni sustavi dogitalne proizvodnje. Oba su radna mjesta na određeno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci a posao je u Zagrebu.

Kako se prijaviti za mjesto ilustratora

Uvjeti koje kandidati trebaju ispunjavati: srednja stručna sprema u polju primijenjene umjetnosti ili drugi odgovarajući smjer, 1 godina radnog iskustva na poslovima grafičkog oblikovanja, znanje jednog svjetskog jezika, znanje rada na PC-u/aplikaciji za rad/ poznavanje aplikacije za računalnu obradu slike 

Poslovi radnog mjesta uključuju oblikovanje i izrađivanje umjetnički oblikovane telope i špice,grafičkih predložaka, tekstovi role, dijagrami i dr., prema potrebi, grafički i pismoslikarski radovi na scenskim elementima, prema uputama scenografa.

Uz prijavu, kandidati moraju priložiti: životopis, dokaz o državljanstvu (preslik važeće osobne iskaznice ili putovnice, a ako kandidat nema nijednu od navedenih isprava, kao dokaz može priložiti preslik domovnice), dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslik svjedodžbe), dokaz o radnom iskustvu, svjedodžbu ili potvrdu škole stranih jezika o znanju stranih jezika ili drugi odgovarajući dokaz, potvrdu (ECDL ili slično) o stupnju poznavanja upotrebe informatičkih sustava.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se  na adresu: Hrvatska radiotelevizija, RJ Upravljanje i razvoj kadrova i organizacijske kulture, soba 152, B 30, Prisavlje 3, 10000 Zagreb, s naznakom "Za natječaj Ilustrator“.

Kako se prijaviti za radno mjesto tehničara

Kandidati moraju imati srednju stručnu spremu tehničkog smjera i 5 godina radnog iskustva, kao i
preciznost i temeljitost u radu, fizičku kondiciju, poznavanje tehnologije proizvodnje i emitiranja TV programa, vozačku dozvolu B kategorije.

Poslovi radnog mjesta: realizacija programskih zadaća u određenom tehničkom području, vođenje evidencije, obavljanje potrebnih pripremnih ugađanja, video, tonska i rasvjetna tehnička oprema, pomaganje pri svim tehničkim poslovima vezanim za tehničku realizaciju programskih zadaća, poslovi servisiranja i održavanja televizijske opreme.

Uz prijavu, kandidati moraju priložiti: životopis, dokaz o državljanstvu (preslik važeće osobne iskaznice ili putovnice, a ako kandidat nema nijednu od navedenih isprava, kao dokaz može priložiti preslik domovnice), dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslik svjedodžbe), dokaz o radnom iskustvu i preslik vozačke dozvole. 


Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se na adresu: Hrvatska radiotelevizija, RJ Upravljanje i razvoj kadrova i organizacijske kulture, soba 152, B 30, Prisavlje 3, 10000 Zagreb, s naznakom "Za natječaj Tehničar specijalist, RJ Mrežni sustavi digitalne proizvodnje“.

Rok za prijavu na oba natječaja: 28.7.2016. 


www.hrt.hr