Ho ho ho, prosinac u Kocki

29_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Kocka / Press
Ho ho ho, prosinac u Kocki

Stiglo je doba šalova i čizama, a Kockina vrata otvorena su tijekom cijelog prosinca. Program protiv ozeblina uključuje koncert Elementala, a na rasporedu su i String Art radionica i Bubnjarska klinika.

Stiglo je doba šalova i čizama, a Kockina vrata otvorena su tijekom cijelog prosinca. Program protiv ozeblina uključuje koncert Elementala, a na rasporedu su i radionice.

U petak, 2. prosinca u 23 h, u Kocku stiže DJ Haus, londonski DJ i producent, a subota, 3. prosinca, rezervirana je od 22 h za Graffiti na gradele warm-up. Graffiti na gradele regionalni je graffiti festival, koji polako ulazi u svoju šestu godinu djelovanja i po prvi put samostalno zvukom dolazi razdrmati Split.

Drugi vikend u Kocki starta 9. prosinca u 22 h, kad su na repertoaru Magnelia i Riffovski, a dan nakon stižu Hesperian Death Horse iz Zagreba (experimental/post metal/sludge) i Portman iz Našica (instrumental/ambient math/post rock). Više informacija na Facebooku.

Treći vikend u prosincu starta u petak 16. prosinca u 22 h, kad nastupaju The Fogsellers, a dan nakon od 23 h rezerviran je za Karantenu.

String Art i bubnjanje

Četvrtak, 22. prosinca, bit će, barem ako je suditi po imenu, zvjerski: So Beast na rasporedu je od 9 a iza ovog imena nalaze se Katarina Poklepović i Michele Quadri. Više o događaju na Facebooku.  Već dan nakon u Kocku stiže Elemental, koji će između ostalog predstaviti svoj studijski album TIjelo! Detalji o koncertu dostupni su na linku. Badnjak u Kocki rezerviran je za psytrace party: MonkeyMonks pres. Hotep.

Četvrtak, 1. prosinca, datum je kad u Kocki počinje String Art radionica, a u nedjelju, 4. prosinca u 19 h, u Kocki su svi dobrodošli na Bubnjarsku kliniku uz Branka Popovića.

Prati program Kocke na službenoj stranici i na Facebooku.