Od šest bodova Splitu samo jedan

17_03_2012 / 21:32h
Od šest bodova Splitu samo jedan

Split je u Parku mladeži u sudačkoj nadoknadi neutralizirao dva gola prednosti gostiju i spasio barem bod. Sličan rezultatski šok priredio je i Dinamo Hajduku...

Nogometni navijači računali su da će u ovom kolu MAXtv Prve lige splitski klubovi osvojiti najmanje tri boda, a nadali su se čak i svih šest, no oba splitska kluba zajedno osvojili su samo jedan bod.

Split je u Parku mladeži sa igračem manje u sudačkoj nadoknadi neutralizirao dva gola prednosti gostiju i spasio barem bod u susretu sa Varaždinom koji je tako pored šesnaest poraza i dvije pobjede u ovoj sezoni upisao drugi remi.

Sličan rezultatski šok priredio je i Dinamo Hajduku koji je uz dobru igru vodio od 14. minute, a onda pred kraj utakmice u samo dvije minute primio dva gola. Vodeći pogodak Dinamo je postigao iz sporno dosuđenog jedanaesterca, a sudac će ostati upamćen i po neobičnom šestominutnom prekidu utakmice zbog upotrebe pirotehnike na tribinama iako nije ometala igru.

U srijedu se igra kolo odgođeno zbog snježnog nevremena pa će Split ponovno kod kuće, u susretu sa Karlovcem, pokušati prekinuti niz bez pobjede koji se sada već odužio na sedam kola. Hajduk će prije nedjeljnog domaćinstva Cibaliji u goste Rijeci.